Nahajamo se v majhnem kraju z imenom Sp. Rečica – le nekaj kilometrov oddaljeni od turističnega kraja Mozirje, ki leži na samem začetku Zg. Savinjske doline. Tik ob Mozirju se nahaja tudi vsem znan Savinjski GAJ – park cvetja.

Kraj Sp. Rečica kjer se nahajamo, predstavlja idealno izhodišče za družinske izlete in rekreacijo. V neposredni bljižini je RTC Golte, kamor se lahko popeljete z gondolsko žičnico, z lepoto in lepim razgledom pa vas vabijo tudi okoliški hribi.
Nedaleč stran se nahaja kraj Nazarje, kjer si lahko ogledate Frančiškansko cerkev s samostanom in bogato samostojno knjižnico, kjer hranijo tudi dva izvoda Dalmatinove Biblije. Pod samostanom se ob sotočju rek Savinje in Drete nahaja grad Vrbovec.

6 km iz Sp. Rečice proti Logarski dolini leži kraj Radmirje z bogato zakladnico starih mašnih plaščev.
30 km naprej od nas pa leži Logarska dolina, Matkov in Robanov kot, ki nudijo nepozabne trenutke v okrilju neokrnjene narave in popoln mir.

Pred vstopom v Logarsko dolino najdete tudi odcep za mednarodni mejni prehod Pavličevo sedlo.

Do nas lahko pridete po dveh glavnih poteh. Prva in prijazna pot je iz notranjosti Slovenije proti Celju in nato proti Zg. Sav. dolini, druga pot pa pelje iz kraja Kamnik preko prelaza Černivec (902m).

Prisrčno vabljeni, da obiščete nas in Zgornjo Savinjsko dolino!

Za boljšo predstavo kje nas najdete, lahko uporabite tudi spodnji zemljevid.

Vsem gostom in obiskovalcem želimo prijetno bivanje pri nas in se toplo priporočamo

SPREMENI JEZIK

Izberi jezik vmesnika!


Video predstavitev turizem
Video predstavitev mlin
VREMENSKA NAPOVED
HITRI KONTAKT:

E-pošta: bostjan.kolenc@siol.net

+ 386 (0)3 839 19 22 - PEKARNA IN PRODAJALNA
+ 386 (0) 41 419 349 - KMEČKI TURIZEM BRINOVC
+ 386 (0) 41 419 731 - BRINEČEV KMEČKI MLIN
+ 386 (0)3 839 19 23 - FAX

NAŠE STORITVE:
PRIPOROČAMO:

Vse obiskovalce naše spletne strani ali naše Turistične kmetije Brinovc vabimo, da nas večkrat obiščete, saj se bomo trudili, da za vaše zadovoljtvo večkrat ponudimo nekaj novega, vznemirljivega, dobrega ali dišečega!

 

Priporoča se TURISTIČNA KMETIJA BRINOVC!