Tu si lahko ogledate nekaj povezav naših poslovnih in turističnih sodelavcev, ki Vam lahko popestrijo Vaše bivanje pri nas. Vsi se nahajajo v naši neposredni bližini.

RTC GOLTE
Uživajte v zimskih radostih !!

Zrak v slovenskih gorah je kristalno čist, zasnežene planjave in gozdovi pa vam nudijo več kot čudovit pogled. Odkrijte moč narave, ki je ustvarila ta prelepa pobočja. Raziščite vse možnosti zabave in počitja. Naj vam sneg pričara enkratne trenutke in obdarite družino in prijatelje s snežnimi aktivnostmi.

Poiščite svoj prostor pod soncem …

LOGARSKA DOLINA
Biser Slovenije

Privlačnost Logarske doline odseva v prvobitnosti okolja ter v številnih naravnih zanimivostih, ki privabljajo ljubitelje narave. Svoj pečat so prostoru vtisnile tudi kmetije, ki so skozi stoletja ustvarjale kulturno krajino. Ravno sožitje med človekom in naravo je tista vrednota, ki jo danes najdemo le redkokje…


RANČ BURGER
Konjeniški turistični center

– Začetni in nadaljevalni tečaji jahanja
– Terensko jahanje
– Jahanje v maneži
– vožnje s kočijami in najem ob porokah
– igranje tenisa


MOZIRSKI GAJ
Park cvetja in ljubezni

Mozirski gaj je že zaradi svoje razgibane zgodovine nadvse zanimiv park.Lepa pokrajina in lepi ljudje vas pozdravljajo v Zgornji Savinjski dolini. To je dobrodošlica, ki si jo vsakdo želi, še posebno takrat, ko išče okolje za počitek in hojo po neokrnjenem in mirnem okolju.
Mozirski gaj – park cvetja in etnoloških objektov!

GRAD VRBOVEC in FRANČIŠKANSKI SAMOSTAN NAZARJE
Sotočje Drete in Savinje

Nad sotočjem Drete in Savinje stpjita cerkev Marija Nazaret in frančiškanski samostan (400 m. nadm. v.). Do cerkve lahko pridemo po asfaltirani cesti ali po 193 vijugasto speljanih stopnicah mimo starih božjepotnih kapel iz leta 1747…
Grad Vrbovec leži na lepi legi ne sotočju dveh rek, Savinje in Drete.
Zaledje tvori Zgornja Savinjska dolina z bogato naravno in kulturno dediščino.

TERME TOPOLŠICA
Sprostitev ob objemu termalne vode

Ko si zaželite miru v neokrnjeni naravi, vonja travniškega cvetja in družbe pisanih metuljev.
V ponudbi so moderni rekreacijski bazeni s savnami (infra, turška, finska), telovadnica, sodobno opremljena seminarska dvorana za strokovna srečanja in prostori za poslovne razgovore…

 


 

Turistični biseri in posebnosti

Naša turistična ponudba in posebnosti, ki jih lahko doživite, če nas obiščete:

Zgornja Savinjska dolina sodi med najlepša in raznolika območja Slovenije. V okviru turizma smo tudi mi pripravili partnerski program turističnih aktivnosti, ki jih lahko doživite, če nas obiščete.

Tudi v lastni produkciji na naši kmetiji, smo Vam pripravili pester in zanimiv program. Vsi gostje lahko sodelujete v ogledu starega mlina na kamne, celotno proizvodnjo mletja žit, lahko si ogledate peko kruha in malo hidro elektrarno. Na ogled so Vam tudi veliko starin, ogled domačih živali na kmetiji – predvsem perutnine, vsi obiskovalci pa lahko SODELUJEJO pri vseh opravilih na naši kmetiji, tudi pri žetvi žit, mletju in peki kruha.

Pri nas lahko zaenkrat najamete 4 različne apartmaje, ki so vsi vrhunsko opremljeni in visokokakovostnega razreda. Iz apartmajev je čudovit pogled na okoliške planine in kraje.

 


 

Turistične točke

V naši neposredni bljižini je mnogo kulturne dediščine in drugih naravnih znamenitosti, ki si jih lahko ogledate.

Med njimi so zelo znana RADMIRSKA ZAKLADNICA, znameniti REČIŠKI “PRANGER”, MUZEJ FLOSARJEV na Ljubnem, KATEDRALA v Gornjem Gradu, v kraju Nazarje edini FRANČIŠKANSKI SAMOSTAN v Sloveniji, ki v svoji bogati knjižnici hrani ORIGINALEN izvod DALMATINOVE BIBLJIJE in še in še bi lahko naštevali.

Med turistične naravne znamenitosti pa lahko omenimo svetovno znano LOGARSKO DOLINO – biser Slovenije, GOLTE, okoliški hribi, ki so idealna izletniška točka, ali pa pohodniški in kolesarski cilji.

Vsi tisti, ki pa bi svoj obisk pri nas hoteli preživeti aktivno, je za Vas poskrbljeno. Neposredno v naši bljižini se nahajajo ŠPORTNI CENTER PRODNIK, RCT GOLTE, več teniških igrišč… Izkoristite lahko tudi možnost jahanja konj, ribarjenja, lovskih terenov, v poletni sezoni pa se lahko ohladite v reki Savinji, prav tako lahko opravite več kolesarskih in pohodniških poti.
Toplo vabljeni, da nas obiščete!

 

 

SPREMENI JEZIK

Izberi jezik vmesnika!


Video predstavitev turizem
Video predstavitev mlin
VREMENSKA NAPOVED
HITRI KONTAKT:

E-pošta: bostjan.kolenc@siol.net

+ 386 (0)3 839 19 22 - PEKARNA IN PRODAJALNA
+ 386 (0) 41 419 349 - KMEČKI TURIZEM BRINOVC
+ 386 (0) 41 419 731 - BRINEČEV KMEČKI MLIN
+ 386 (0)3 839 19 23 - FAX

NAŠE STORITVE:
PRIPOROČAMO:

Vse obiskovalce naše spletne strani ali naše Turistične kmetije Brinovc vabimo, da nas večkrat obiščete, saj se bomo trudili, da za vaše zadovoljtvo večkrat ponudimo nekaj novega, vznemirljivega, dobrega ali dišečega!

 

Priporoča se TURISTIČNA KMETIJA BRINOVC!